Terug naar de maaltijden

Romige truffelrisotto met paddenstoelen

 7,75

Een zachte en romige truffelrisotto met paddenstoelen, cherrytomaatjes, bosui en Parmezaanse kaas

Categorie:

Romige truffelrisotto met paddenstoelen.

Italiaans ten top, smeuïge risotto met bospaddenstoelen en Parmezaanse kaas.

 

Bereidingsadvies:

Prik een aantal gaatjes in de folie, zet het gerecht voor circa 4 minuten in de magnetron op 750 watt, check of je gerecht heet genoeg is.

Vega

Ja

Keuken

Vlees/vis/vega

Vega

Ingrediënten

(basilicumolie) basilicum, zonnebloemolie, suiker, peper en zout, (risotto) risottorijst, room, melk, truffeltapenade, paddenstoelen, ui, witte wijn, paddenstoelenbouillon, peper en zout, bosui, cherrytomaatjes, Paddenstoelen, Parmezaanse kaas

Bewuste keuze voor

Vega

Allergenen

Lactose

Dagvers

Ja